Info

Nyformtroll.be is een shop van Huis- en Tuindecoratie 't oude schuurtje in Hamont (B).

Hoewel wij het altijd het leukst vinden om onze klanten persoonlijk in onze winkel te ontmoeten, bleek de vraag om een online-shop vanuit onze winkel groot. Speciaal voor al die klanten die ver weg wonen, bieden wij daarom deze online-shop aan.
Wij willen u als online-shop-klant precies dezelfde service verlenen als de klanten die onze winkel bezoeken. Dat wil zeggen: persoonlijke aandacht en eerlijkheid. Wij doen alles wat mogelijk is om u als klant te kunnen bieden wat u wenst. Ook als we niet in staat zijn een bepaald artikel binnen een bepaalde tijd te leveren, zullen wij dat melden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

U kunt ons ook altijd persoonlijk bezoeken in onze winkel ('t Lo 93 in 3930 Hamont/Belgiƫ) tijdens onze openingsuren. De koffie of thee staat klaar.

Hebt u online besteld, maar u wenst uw bestelling persoonlijk in 't oude schuurtje op te halen? Geen probleem. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. In de online bestelprocedure kunt u dit ook aangeven.

Openingsuren:

Maandag + Dinsdag + Donderdag + Vrijdag: 13.00- 17.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Woensdag en Zondag gesloten

 


 

Online bestelprocedure:

De bestelprocedure loopt via een beveiligde verbinding (https) van Santu.
 

Pinnen in onze winkel?

Nee, pinnen is bij ons niet mogelijk. De kosten, die wij hierdoor besparen, komen ten goede van onze klanten. Onze trollen bieden wij tegen concurrerende prijzen aan. Dit kunnen wij alleen door de kosten te beperken.

Route:

 

Grotere kaart weergeven

 

 

Bezoek ook de andere shops van 't oude schuurtje:

Halloweenartikelen | Pixies | Engelen | Gothic | Fairy-shop | Trollen